2023-04-06 49 views
Lunch time試試九龍城嘅隱世澳式風味cafe。悠閒地望住街景食甜品特別開心。背後陣陣咖啡香味,感覺輕鬆舒服到不得了🥰。💕Pistachio and Pecan BrownieBrownie口感似蛋糕,加啲開心果多啲咬口。朱古力味道濃厚芳醇,唔會過甜。加埋雲尼拿同朱古力雪糕冰冰凍凍好滿足🥳💕Mini Pancake Jenga BrekkiePancake鬆軟重蛋香,加埋蜜糖同果醬非常有comfort food嘅感覺。配合德式香腸、poached egg一甜一鹹又幾啱。💕Tagliatelle al Ragù alla Bolognese Tagliatelle有咬口,輕易掛起酸甜又滑滑嘅番茄和牛肉醬。有啲和牛油脂更加香。餐廳希望食物能為食客帶來"Happiness",讓食客期待去用餐,食完會覺得愉快滿足。最近亦都推出多款開心果,芝士入饌的季節限定菜式,配合返 “Happy”、"Cheers" 嘅主題。而家佢哋仲有唔同酒類產品,happy hour又多個選擇!📍Gladys‘Estate Coffee 九龍城獅子石道6-8號美景樓地下

💕Pistachio and Pecan Brownie

💕Mini Pancake Jenga Brekkie