2022-04-19
必食❤️👍🏻🙌🏻!好開心,今日朋友帶我嚟呢間印巴菜🇮🇳🇵🇰,意想不到,相當高質👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🎊🎊🎊📌Sev Puri $68相當高質的餐前小食,一個一個小球,外表精美,小脆餅上方配蕃茄🍅和薯仔🥔,調味獨特香濃,相當開胃👍🏻👍🏻😋📌巨型 kalwanji naan 🫓 $38 芝麻口味的naan,我估算係香港中最優質naan之一,即叫即製!煙銀口感!餅香濃郁!😋🫓🫓!而且超級大塊!📌chicken makhni🐔🐔🥘 ($128/ half) 呢個叫makhni的,喺香港人眼中應該算係咖喱雞,相當香濃,中間有些青辣椒,香濃不會太辣,超多雞肉,足料!加埋naan 一齊食,超級正!😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋📌chicken biryani 🐔 $128 好靚!超強香料炒飯,極度好吃,濃郁特色口味,炒飯粒粒分明,中間配有超多雞件!高質!😱😱😋😋👍🏻👍🏻
📌Sev Puri $68
📌巨型 kalwanji naan 🫓 $38