2021-11-21 73 views
我聽講依間餐廳幾特別會由機械人過嚟送餐,所以約咗個朋友過嚟食,咁啱佢又有啲興趣可能佢都想試吓啲新嘢。佢就叫咗個薏米人蔘燉雞湯($87)我M左幾啖嚟食,完全顛覆咗我對依味菜嘅感覺,往往叫人蔘燉雞湯都會落好多味精,但係依個真材實料味精感覺唔太重。至於我自己就叫咗意式海鮮茄蓉意大利麵($72),調味方面都好Fresh ,啲意大利麵條口感Al dente 再加埋啲蕃茄肉俾人一種煥然一新嘅感覺。至於啲海鮮方面亦都唔係10分冰鮮的感覺,感覺誠意滿滿🥰兩個人食仲有叫咗啲小食,柚子雞翼($32)首先佢唔會炸到過火,我再加埋剛剛好的柚子醬,所以個感覺一啲都唔膩。嘢飲方面我哋叫咗好多,我叫咗兩支啤酒(asahi)同埋一杯藍荳花檸檬茶。顏色同味道都唔錯仲有淡淡茶香花香👍🏻