2022-05-15 1329 views
本來聽聞間餐廳d野幾好食,環境又特別,就光顧一下,到場都幾好,落單時個接待呀姨好似咩都唔識咁,落單搵來搵去,一d都唔熟,算啦,當佢新員工。之後,拎餐要自己拎,叫左2個餐1小食,要我行4次,1次係叫我出去拎1杯野飲,唔講以為我自己係侍應。到食品,我老婆之前來過食麻辣三絲冷麵,佢話麵底轉左菠菜麵,辣醬變左分開放,仲要唔係之前d麻辣醬,好似變左豆瓣醬,完全唔好食。鴨肉鴨血麵線,鴨肉得2舊塊煙鴨胸,鴨血就唔彈牙仲有好多氣泡洞。香蒜蛋餅蛋餅入面果條腸本來以為係台灣腸,但食落去同臘腸冇分別,同埋一d蒜味都冇。仲有飲品,鮮芋拿鐵,係同芋頭沖粉沖既,d芋邊到鮮?仲有好普通既咸檸七,跟餐$10杯,份量一罐七起都唔夠,舊咸檸直接放杯,冇切,冇工具比,我用筷子叉住咬開吉,冰又少,七起室溫,第一次係餐廳飲到唔凍既汽水,超難飲。整體來講,除左環境設計外,冇樣野得,唔會再食。
整體來講,除左環境設計外,冇樣野得,唔會再食。