今日收工,經過八方雲集,少少肚餓,我見好香嘅味道傳出,就去睇下,最後嗌左一份原味!有幾多件我就冇數啦,不過件件都大大隻幾好食,料都算多,我次次都外賣自取,因為我覺得呢間八方雲集嘅位吾係好多,而且較迫,所以吾中意,加上我喜歡食軟身少少嘅,所以買完放在盒焗一陣會比較軟身,比較好食,因為有時個鍋貼煎得個皮有點硬,我麻麻地。講返d鍋貼,一共有四款,有原味(招牌),菲菜,泡菜同咖啡,最後兩款較特別,但我本人就覺得同鍋貼吾太相親,有點奇怪,所以大部分都嗌原味同菲菜,肉都好有肉味,咬落少少肉汁,個皮吾算厚,食落都吾錯,難怪加價都咁多人買。
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)