2017-11-24 373 views
位於中環蘭桂坊這個黃金地段,諗住無幾百蚊都食唔到all-u-can-eat。點知朋友介紹依邊有兩百蚊都唔洗,質素又OK 嘅放題 咁一定要泥試試佢啦! 首先一定要點刺身! 三文魚好肥美,赤蝦好大隻,虎蝦個SOURCE 好正,食到我地encore 再encore!花膠,雖然睇落一般,但都唔錯。女士們大吃之餘順便補補骨膠原。滿瀉嘅蟹籽,但三文魚質素刺身更為驚喜。後面羊架亦是滋味滋味。牛肉串燒配上甜甜凡芥菜籽醬,更是開胃。這三款壽司味道亦是必點之物,黑松露濃濃的松露配肥美的赤蝦,油甘魚腩配上牛油果、青蔥,魚油在口內溶化又帶點牛油果、青蔥的清新。然後是海膽三文魚腩,海膽的份量並不吝嗇😍😍燒菠蘿好甜好juicy, encore 之選令我意想不到嘅!係甜品!!以上幾款每款我都encore 再encore!! 泡芙鬆軟,唔硬實,內係吉士醬非普通忌廉。tiramisu 同米糠布甸都做得好👌🏼👍🏼
 咁一定要泥試試佢啦!
!
牛肉串燒配上甜甜凡芥菜籽醬,更是開胃。

燒菠蘿好甜好juicy, encore 之選

2017-11-12