2023-02-11
我好少 寫 評語 的我自從 來了一次 。一得閒 住官塘都要去1。 全餐廳 3個人 。超有 Heart ❤️ .不要以為老蘭 。我同你講 我係度識左好多香港人 。外國人都好nice .真係貼地 到爆 👍好有❤️我最怕 soho區 扮哂野地方 2。 Happy Hours 超抵 。仲要真的大杯 紅白酒 $48 $48 🙊 6杯以上咪試過頭痛 。 其餘特別西班牙啤酒 都特別 。5xx 1枝 都有2016 西班牙紅酒。抵 👍用枱時間冇限時的 。Happy Hours 至8點 。逢日休息 💥💥💥3。食物 。全香港 都食租 。若要用600 食放題 不如過黎 。每次 我share 食物 俾隔離枱客眼 出腰果眼 。真❤️好食。廚師 每一道菜 用心煮 。一個食完才出第二個 。我食左 6次 🌷新年至今 我帶親朋友 都有讚冇彈我講得好誇張?我真性情姐 ❤️ 但我超真心介紹 。下次去到 叫我名Anka 實 識我 如果識睇中文 。講完 出面食租 呢度你會食到平價 用 Heart 煮的食物 。我真係要講缺點 薯條比較幼身 😁最後 。個Toilet 靚到 好似酒店 。有3格 我真係呆眼 。🌷🌷🌷80後的土
我自從 來了一次 。一得閒 住官塘都要去
我最怕 soho區 扮哂野地方
2。 Happy Hours 超抵 。仲要真的大杯 紅白酒
3。食物 。全香港 都食租 。若要用600 食放題
不如過黎 。每次 我share 食物 俾隔離枱
薯條比較幼身 😁
最後 。個Toilet 靚到 好似酒店 。有3格
我真係呆眼 。🌷🌷🌷
80後的土生土長的香港人