2017-05-28 83 views
早前同父母去呢間野度食午市,貪佢158+1可以食三個鐘好抵咁其實筆者係荃灣人,咁都有時會見D食評話旺角放題幾好幾好,試過呢間之後又覺得好似同想像中唔太一樣講D好野先啦,其實158+1一位可以食3小時又真係好平,卡位都好闊,坐得好舒服D野食都係細細件好打意唔會令你好快飽食唔落其他野,呢點幾好嘅!雖然母親大人唔太喜歡咁樣嘅做法,覺得孤寒左D不過本人覺得留多D胃試試唔同嘅食物都幾好,見仁見智啦!D蟹籽好脆好正炸蠔都好食!但係其實午市就冇咩野可以食……而且去到見到人好少其實都明伏伏地加上Facebook冇update資料好誤導性lor,本來以為有多春魚同芒果布甸,為左滿足母親大人嘅口腹之慾先去到旺角。如果知道你地一早取消左其實留係荃灣區都OK啦天婦羅真係好唔得,唔脆兼炸粉好厚唔好味嘅……神秘氣球甜品其實係啫喱,咭開個波四分五裂,食起黎好唔方便牛肉類感覺都唔soft,有少少難嚼其他就一般般不過不失啦!下次應該都唔會再考慮出荃灣區食放題,認真覺得旺角D都唔係出色好多咋嘛冇謂比多份車費啦

D野食都係細細件好打意
唔會令你好快飽食唔落其他野,呢點幾好嘅!
雖然母親大人唔太喜歡咁樣嘅做法,覺得孤寒左D
不過本人覺得留多D胃試試唔同嘅食物都幾好,見仁見智啦!
D蟹籽好脆好正
炸蠔都好食!

天婦羅真係好唔得,唔脆兼炸粉好厚
唔好味嘅……
神秘氣球甜品其實係啫喱,咭開個波四分五裂,食起黎好唔方便
牛肉類感覺都唔soft,有少少難嚼
其他就一般般不過不失啦!

冇謂比多份車費啦