2015-05-09 1129 views
食過一次再嚟就唔見左佢 仲以為佢執左 但機緣巧合下比我知佢原來搬左去樓上樓上鋪好明顯少左客源 但反而多左份寧靜 裝修都唔錯 幾悠閒個feel鋪頭入面仲好多漫畫小說比客人睇 啱哂weekend hea時間 仲有個叉電位提供!!可惜啲線虧虧地用唔到叫左個普通杯(連兩款toppings) 要左藍莓同綠茶糯米糍 $35 比起印像中加左少少價 不過一兩蚊都可接受既份量:好足料!大大杯都只係35蚊 比起出面既平得多 藍莓有7-8粒 糯米糍有1x粒 一啲都唔會呃秤味道:乳酪好香好滑 絕對有令人想一食再食既感覺 糯米糍好有咬口總結: 好味 會再嚟

總結: 好味 會再嚟