書湘門第 (灣仔).過開銅鑼灣,好似好耐無食辣野,上次見有人post ig介紹,今日就決定黎試下最近嘅灣仔分店.▪️鐵板孜然炒牛肉▪️.牛肉係超嫩口腍身,鐵板上保持熱辣辣,因為我倆其實都唔算食得好辣所以全部都叫小辣,牛肉炒仲有啲豆角做配菜,好味😋.▪️有機花菜🥦▪.個椰菜花好甜,一食第一啖已經覺得好好食,新鮮嗰種甜,雖然食到底有少少油,佢仲有啲鹹肉一齊炒.▪️香辣蝦▪️.呢個又係好香,上枱已經見好吸睛,以竹籤插好一隻隻蝦,你喜歡嘅蝦殼其實絕對可以食埋,炸得透夠脆口少少辣少少麻,好香好惹味!.📌 書湘門第 (灣仔)灣仔駱克道68-70號偉信商業大廈1樓環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
書湘門第 (灣仔)

▪️鐵板孜然炒牛肉▪️

▪️有機花菜🥦▪

▪️香辣蝦▪️
少少辣少少麻,好香好惹味!
📌 書湘門第 (灣仔)
灣仔駱克道68-70號偉信商業大廈1樓

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️