2019-04-14 169 views
近排不想食得太熱氣,但難得和朋友一聚,要配合她們心癢癢想打邊爐,那我唯有提議到養心殿,感覺健康些,湯底用料不錯,第一次黎荃灣呢間,有用Openrice提早預訂,仲有坐窗口位坐, 高層景觀一流裝修依舊古色古香,窗邊掛起一個個紅燈籠🏮叫左個鴛鴦鍋,一邊放白菜酸肉湯,一邊養生湯,有藥材同人蔘,但酸菜湯唔夠酸。 員工提醒可以先品嚐一碗湯底,之後再放食材,期間有留意我哋爐火會不會開得太大,服務周到細心手工丸類拼盤($108)有驚喜,多種味道試哂響鈴 ($68) 夠大份同脆脆的口感!手切牛肉($238)蟹棒 ($48)什錦蔬菜盤 ($68)鴨血 ($48)另外一提,調味醬油方面較清淡,沒有蒜粒可揀,有點失望。我們六點半入坐,八點半前賣單離座有 ‘七折’優惠,記得帶定現金賣單!抵好多呀!!

裝修依舊古色古香,窗邊掛起一個個紅燈籠🏮

手工丸類拼盤($108)有驚喜,多種味道試哂

響鈴 ($68) 夠大份同脆脆的口感!
手切牛肉($238)
蟹棒 ($48)
什錦蔬菜盤 ($68)
鴨血 ($48)

$250 (Dinner)