2023-08-21 56 views
BnR🍜冬陰功雞米線$64冬陰功米線嘅湯底偏鹹啲,但係咁樣就令到米線更加吸收到湯既味,算係有好有唔好啦~個米線都幾多餸㗎,全部雞都大大嚿,肉質又滑!仲有蕃茄🍅、紫洋蔥🧅、油炸鬼等等配料~非常豐富🈵🈵魚湯淨手工菲菜餃(8隻)$56隻隻韭菜餃都大大隻,差啲連隻匙羹都裝唔落🤣🤣🤣所以八隻韭菜餃就已經可以食到非常飽,配埋佢哋真材實料嘅魚湯,感覺上幾健康又好味!😋😋我自己仲另外問店員攞咗少少辣油,味道更上一層樓呀!✅✅炸雞中翼🐔 $42有少少兒時味道嘅感覺,$42四隻,我自己就覺得價錢有少少偏貴,如果可以多一隻就更加好啦😚😚可樂🥤$18無糖豆漿🥛$18
BnR🍜

冬陰功雞米線$64