2011-04-15 137 views
路經Elements,見到Three Sixty 入面咁多麵包,當然要入去睇下~呢度既麵包都係La Rose Noire Bakery ,但價錢比起尖沙咀既分店好似貴少少。當我見到一個好大既裸麥合桃提子包,又開始口痕想買黎試下,最後當然係忍唔住買黎食當我食第一啖既時候,我發覺好似冇乜味,唔似一般既歐陸麵包因為怕味道單調而利用多D鹽黎調味,呢個包就真係一D都唔咸,但麥味好香,口感不硬不軟,D合桃同提子既分量唔算多,但我覺得岩岩好,太多反而會唔好食。餘是者食食下食到停唔到口,一次過食晒,以$22呢個價錢黎講我覺得幾抵食~
Delivery
$22 (Tea)