2016-09-11
朋友聽講呢度環境唔錯,又就腳,我諗只有後者係岩既。我地八個人訂左位,七點正直入,坐響最入既位置。位置上初初冇乜野,越食就越熱越焗。我地有人想食刺身,都係加$30啫,豪比佢。我見到喜愛既希靈魚,第一時間就夾入口,先唔講佢有冇希靈魚嗰種特別既味道,事實佢係乜味都冇,連醋味都冇,唔知擺左乜入口。其餘既野例如甜蝦係唔甜的,其他都賣相一般,無興趣食了。點野食,先講已煮既。天婦羅每件有85%係炸粉,炸雞塊都一樣,睇到啲油已經入哂裡面,深色兼油膩得很。炸物只有日式餃子ok,其餘一般。講紅肉,其實好睇煎野技巧,不過我好記得牛肋骨肉唔似牛肋骨肉。我好明白放題式既食肆裡面正常都唔會有靚食材,我只能夠比40/100分,因為連件菠蘿都會太生而食唔落口。甜品,唔講買返黎既產品,芝士蛋糕係ok的,糕點都可以,有款用杯仔裝既奶製品就唔好食了。總括黎講如果對食物品質無乜要求的話,價錢還可以。稍有要求的話,呢度就唔算係好選擇了。
總括黎講如果對食物品質無乜要求的話,價錢還可以。
稍有要求的話,呢度就唔算係好選擇了。