疫情前,我同女友大約一個月會黎食一次,呢度有三個賣點:1:多款雲吞燉雞湯,限量供應,每次我地黎,好多時都賣哂,或者剩返小量,雞大大件,又淋又入味,推薦必試。2:咸肉豆腐湯,雞湯賣哂既話,我一定會叫呢款湯,清湯用咸肉黎加味,我本人最鍾意。3:各類餸菜可以叫半碟,一碟60-80蚊,半碟就只需要30-40,份量又多,每次2人黎可以叫多啲試下,我地每次都叫3菜加一湯,亦係我成日黎食既原因。可惜,而家疫情開返晚市,一開就即刻黎食,但係黎到發現冇左咸肉😱😱😱雞湯又賣哂😭😭😭😭豆腐湯又唔好飲(個人認為),湯餃子係唔錯,不過同咸肉湯一比,就差咁啲囉。樂趣即時減八成希望佢地可以出返咸肉湯啦而家冇左,我黎既意慾低哂。
疫情前,我同女友大約一個月會黎食一次,呢度有三個賣點:

雞湯又賣哂😭😭😭😭
樂趣即時減八成

希望佢地可以出返咸肉湯啦
而家冇左,我黎既意慾低哂。
2022-04-21
$80 (Dinner)
  • 燉雞湯