2025-01-22 175 views
深水埗窯雞王開業差不多一年,冇乜人排隊我先買嚟試下,發現冇得堂食,餐牌真係以窯雞為主。食物種類真係好少選擇,咁有信心主推窯雞。落完Oder 5min左右就岀到餐,當時係18:30買,拎返屋企成個鐘就後依然係溫熱嘅,岀品都好有保證👍🏻包裝配備餐墊紙、吃雞指南、防燙棉手套、膠手套及濕紙巾等👍🏻👍🏻提示話可以沾湯吃,但係湯有好多油,沾上食會好快膩。雞皮的油脂特別多,但係唔係烤,所以都會比較容易膩。嗌嘅係全雞,整體食嘅感覺雞翼雞髀同浸住湯汁嘅位比較入味,其他都冇好入味。⚜️整體嚟講•偏油、唔柴、湯汁濃味 成隻食好過癮😋可以一試🌀不過不失啦🔅女士半隻雞就夠食🔅🈸個人唔太中意太油膩,亦唔係肉控,俾大家做個參考💮

食物種類真係好少選擇,咁有信心主推窯雞。

⚜️整體嚟講•偏油、唔柴、湯汁濃味
成隻食好過癮😋可以一試🌀不過不失啦
🔅女士半隻雞就夠食🔅
🈸個人唔太中意太油膩,亦唔係肉控,俾大家做個參考💮
2025-01-20
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$150 (Dinner)