2007-09-12 6 views
尋日係無心插柳下黎左呢度食晏, 全因為呢區食飯時間好難搵位而咁呢度有位咋, 於是咪試下囉!坐底睇下餐牌發覺都有幾多選擇, 幾多野食不過價錢就唔算平, 唔算抵食架, 不過一餐半餐就算數啦! 跟住就柯打一碟豉椒牛肉飯, 一碟星州炒米同埋兩杯凍檸茶!豉椒牛肉飯個豉椒汁煮得好香, 唔算太油, 而牛肉亦算鬆身, 幾腍下, 而份量都算多, 可以啦; 星州炒米份量都唔少. 全碟都滿, 不過米粉就多d料就少d, 而咖哩太濃太重, 炒得唔算香口, 一般啦; 凍檸茶又係麻麻地, 夠凍不過唔夠茶味, 慶幸都唔算太甜, 可以啦!總括黎講師傅下次應該唔會去, 因為唔算好味加上咁價錢, 呢區真係大把有得你揀; 不過值得一提就係呢度有位伙計都幾有禮貌, 雖然食店內人來人往, 但依然唔該前唔該後, 縱使係念口枉都依然冇停過, 師傅我就好佩服好欣賞喇!師傅完全冇期望但求醫肚宗旨底下, 呢間食店完全做到野呀!

師傅完全冇期望但求醫肚宗旨底下, 呢間食店完全做到野呀!