(Non-member)
冇果樣材料又要叫個咁既名, 其實上枱既只係一個普通既煙三文魚卷, 但個manager仲要死撐話係blend左入d卷度, 分明就係落漏左!其實以前呢度好好食, 但每況俞下, 而且仲不知不覺咁加左價. 但唔知幾時我覺得個廚換左人. 整體來講都算唔錯, 亦可能同區根本冇咩可以選擇.服務就一時時, 睇下你好唔好彩. 有時有小動物, 有次仲見到有蠍子, 有時d湯會好咸, 有時咖啡好難飲...但佢地最好既地方就係每次有問題, 都會送番個drink或dessert比我!值得一讚既係佢地既甜品, 即使係set既dessert每每都好出色, serve得靚之餘仲好好食, 又次次不同款, 唔係普通tiramisu, cheese cake咁, 好似今日食果個係西米做既cake配strawberry ice-cream, 個雪糕有粒粒strawberry肉, 仲好食過haagen dazs架!