2017-03-28
這次又黎了呢個比較旺中帶點舒服既安樂窩,因為在旺角太子邊好難找到一間環境,食物飲品,服務更用心既地方,真希望呢班年青人可以繼續努力落去。今次食發覺餐單不同了,比上一次食貴了一點,但好似食物材料都唔同左,所以同姐妹一同3行叫了三個唔同既晚餐,一個魚,一個和牛,仲有一個鴨胸,另叫左個松露飯同螺絲粉主菜前仍舊係自家湯,不過係西式既手打西蘭花湯,本人不太愛,不過味道同厚杰度都好適中,飲得出無添加!👍🏻之後係前菜薯仔沙律,依然係好出色,口感綿滑!主菜一上,我地都嘩左一聲!擺碟就好似去左高級餐廳咁,大碟擺菜置中,睇落好小,所以加左的飯同粉就岩岩好!魚係配南瓜忌廉,最特別就係混了百合,味道配得好好和牛五成熟,食落好林,好有牛味,配埋其他配菜,女士其實一定夠,再加埋這裡好好食既甜品😱👅鴨胸為三道菜最為特別,小許甜,略帶回甘,因為配左藍莓醬同香橙同朱古力,好好食,肉肥而不膩!仲有花茶同咖啡。好玩特別好味 就個人喜好甜品,因為生日就叫左寫點字!聽講百香果慕絲蛋糕係新出既,menu仲未有,係請我地食,講真唔多仲意食甜品既我都覺得好好味,因為口感好新鮮黎緊都會再黎,不過應該會計劃下包場,聽說10人都可以,真係
魚係配南瓜忌廉,最特別就係混了百合,味道配得好好
仲有花茶同咖啡。好玩特別好味 就個人喜好
黎緊都會再黎,不過應該會計劃下包場,聽說10人都可以,真係好喜歡有家的感覺🏡
唯一不足,今晚客人都很多,感覺有點吵雜,不過都幾warm,建議先落單。