2016-06-20 681 views
我friend係灣仔做嘢,所以我地成日都會係呢邊一齊食飯,點點心係我地成日都會幫襯嘅一家,呢度d嘢水準都可以,而且價錢又抵食,係度食下嘢傾下鬼都幾愜意,不過呢度幾旺下,有時要等位嘅。脆皮鮮蝦腸,幾鐘意呢個口感,出邊層皮薄薄地有dd韌,中間一層脆皮好酥脆,裡邊嘅蝦同肉餡鮮味十足,29蚊一件食得過!菠蘿包都幾新鮮下,因為裡邊有新鮮菠蘿吖!不過覺得甜過頭,淡番小小冇咁滯。燒汁茄子,矮瓜上面釀咗d蝦同豬肉嘅餡,矮瓜過咗下油,淋咗d醬汁係上面,味道好咸香,不過覺得矮瓜唔夠入味,裡邊冇乜味道。牛肚又有d咸窩……豉汁鳳爪好入味,好霖。蝦餃裡邊料十足夠,又爽脆又鮮甜。總體來講水平中上值得好食。
2016-06-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$60 (Breakfast)
  • 脆皮鮮蝦腸粉
  • 蝦餃