Hiring
Salary negotiable
14 days ago
2023-10-24 144 views
今日先知原來天水圍壽司郎可以係手機拎飛🤣🤣勁方便!18:25分左右係屋企拎定飛,19:10左右去到就有得食!壽司郎黎講都算快🤔🤔每次都一定會叫鰻魚壽司,大隻又多醬汁😋😋唔洗蘸豉油都已經好好食😋薯條都係每次都一定要叫😋😋香脆可口,鹹度適中,越食越停唔到口,屋企人仲話我食太多唔留比佢地🤣🤣蟹肉忌廉可樂餅,好似唔係成日有,我地3個人都叫左兩舊🤣食落去外層香脆而且一啲都唔油膩!入面係滿滿既忌廉蟹肉,超滿足😋😋熱辣辣上菜,食個陣要小心啲啊~甜品蜜柑牛奶冰菓,呢個我就覺得麻麻地,就好似食緊冰咁,就只有蜜柑有味,白色個啲唔係幾食得出有咩味🤔🤔