2022-04-14
好耐無食過牛角,一兩日前都好彩預約到位晤使玲飛排隊(旺角當日滿booking)book左下午4點食去到現場其實無人排隊不如都晤少人食緊野.今次食左牛角lv3,主要係想要溫泉蛋做醬沾肉食,同埋想食多幾款牛肉一上菜頭盤淨係要左牛肉,牛肩肉明顯無解凍,牛舌就正常,不過都預左係呢個情況.轉左手機qr code落單,個ui難用左,手機screen 細d感覺晤夠以前tablet咁好用,不過就衛生d.食物部分牛肉正常質素,lv3肉有肉汁,不過口感一般,反而lv2 雞爽肉頸部同熊本豬腩肉係最好食,雞爽肉encore左好多次,口感味道都好得,真係爽口,肉味夠特出,燒完加埋少少焦香配上蛋汁又又另外一種層次甜品部分今次d雪糕好難食,好似變質壞左咁,食左一啖就stop左,轉左食雪米糍整體上菜都快,肉類品質同之前一樣,但係甜品晤收貨
整體上菜都快,肉類品質同之前一樣,但係甜品晤收貨