2021-06-28 414 views
環境氣氛幾好,幾chill同埋放鬆嘅,重點我諗係樓底好高,令到成個空間壓迫咁唔大。1. 啤酒唔識飲酒,俾唔到comment2. 薯條個薯條好好食,好好食,好好食!炸得好,攞上手唔油,食落好脆身,呢度嘅雪條冇乜特別嘅長,都係普通番茄醬,但食完會係開心嘅,就算要做運動都係開心嘅✨3. 海鮮意粉作為一個好鍾意食意粉嘅人,佢呢個意粉都幾令人失望。唔係好食,闊條意粉好乾,就算沾咗佢比嘅湯都係好乾,唔會令佢夠味😮‍💨 賣相其實都唔算好4. 醋魚叫咗之後,有啲後悔,唔係因為佢做得唔好,可能純粹因為自己唔識欣賞呢一類食物,俾唔到comment🤣但係如果想試新野,可以試吓,個味道係有啲特別嘅
1. 啤酒
唔識飲酒,俾唔到comment
2. 薯條
3. 海鮮意粉