其實我今日都唔係一定要黎觀塘,不过諗到犢食就黎要結業就想再多幫襯下😢用拎得order咗最鍾意既南蠻炸大雞丼,加茄子同大根,又另外加咗一個自家製醬油蛋💛九個字車程返到屋企雞扒就一定會淋啲冇堂食crispy啦,不過都係好大塊又厚身,食落帶焦香又嫩滑,以後冇的食我都唔捨得食完𠻹😢茄子都依然好好味,同埋好似比以前量多咗啲?不過就覺得有少少油🤏大根就又係好滾動一塊,至少三分一手指咁厚,煮到好軟好入味,個湯都好鮮甜,我都飲晒佢😋醬油蛋個溏心好吸引😍有der der甜味不過醬油味就唔係好明顯?南蠻炸大雞丼 7.5/9茄子 6.5/9大根 7.5/9自家製醬油蛋 7.0/9OVERALL 7.5/9食物好質素店員又好nice,結業真係好可惜😭

南蠻炸大雞丼 7.5/9
茄子 6.5/9
大根 7.5/9
自家製醬油蛋 7.0/9

OVERALL 7.5/9

食物好質素店員又好nice,結業真係好可惜😭
TakeAway