2009-03-21 1 views
同友人食完飯, 當然要食返個甜品才叫完美呢!剛記得在附近的SUGAR, 因為睇咗好多食評於是去試試!好在我哋不用等位, 但係坐下不欠便出現爆埸了! 好似好勁!我哋叫咗幾個甜品,"椰皇雪山"-雪山很高, 好清的椰皇味, 但係紅豆太少了, 多D會好D!! 仲有一粒雪米糯沒什麼特別! 涼粉因為太涷食唔到涼粉味道! 最差就係無得食個椰皇呀!! 雪到死實實"拔都拔"唔到! 我諗好多人都跟我一樣感到失望!! 應該好似燉椰皇一樣, 可以拔椰皇肉食呢! "椰皇XXX"唔記得咩名!!- 這個最好係可以拔椰肉食! 有芝麻湯圓, 珍珠, 芋頭, 但係個椰奶汁很差!! 很稀無味, 好似將原本應有的份量稀釋咗好多份咁! 我哋都只係食咗D湯圓就無食啦!! "WAFFLE"-第一個感覺_個碟好大!! WAFFLE不太脆! 芒果很小! 雪糕還可以!!雖然今次整體經驗唔係太好! 但係我都會再去試試, 因為仲有好多嘢我未試呢!!!!
同友人食完飯, 當然要食返個甜品才叫完美呢!
剛記得在附近的SUGAR, 因為睇咗好多食評於是去試試!
好在我哋不用等位, 但係坐下不欠便出現爆埸了! 好似好勁!
我哋叫咗幾個甜品,

"椰皇雪山"-雪山很高, 好清的椰皇味

2009-03-20
$35 (Last Night Supper)
  • 今次無一個值得推介!