2019-03-12 44 views
在中上環番工既上班一族食個lunch閒閒地都百零二百蚊,冇一百蚊都落唔到樓。如果下次煩惱緊去邊度食飯,不坊試下呢間位於中上環寫字樓區既越南🇻🇳餐廳!以晚餐黎講,價錢十分實惠。50-70幾蚊已有一碟飯/越式湯粉包一杯熱飲,凍飲/特飲都係加幾蚊。跟餐加20-30蚊仲有各款小食如香茅雞翼、越式烤春卷、越式蒸粉卷等任均選擇豬排拼雞排飯:雞排同豬排都煎得幾香口,有肉汁,唔錯!一人份量火車頭:有齊生牛肉、牛柏葉、牛腩同埋牛丸同牛根,一次過滿足幾個願望。河粉份量超多!湯充滿住濃濃既牛骨味,忍唔住飲番幾啖我地跟餐加左越式炸春卷同埋越式粉卷,好有水準餐飲叫左椰汁珍多冰同埋青檸薏米水,唔會太甜清清地好解渴,正!餐廳空間感較大,而且好多梳化卡位。

豬排拼雞排飯:雞排同豬排都煎得幾香口,有肉汁,唔錯!

我地跟餐加左越式炸春卷同埋越式粉卷,好有水準

餐廳空間感較大,而且好多梳化卡位。
2019-03-12
$100 (Dinner)