2024-09-13 582 views
荃灣新餐廳!冰室有得打邊爐見佢新開,而且竟然係冰室打到邊爐咁得意;伏唔伏?不如就試吓佢! 繁忙時間每人198,其他時間只要178單睇價錢可能覺得唔係話平,但係呢個價錢竟然先包一條烤魚 或者係 雞煲 (麻辣or椰子雞),我哋就叫左椰子雞 🤩🤩 估唔到好驚喜!因為椰子雞個湯底真係得椰汁 無溝其他野架! 🤤🤤湯,超!級!清!甜! 至於雞件,姐姐話清遠雞黎既 (我就唔識分架啦,不過見佢隻雞就相對無咁肥👍🏻 ) 而出面有唔同嘅嘢拎前菜,有手拍青瓜同麻辣雲耳,魚皮飲品,除咗菜類,汽水,仲有水果茶,同幾款啤酒!如果好酒既,真係好易回本 (有喜力同嘉士伯 🤫)食物方面,有好幾款回本海鮮,超大粒蜆,蝦,蟶子,青口都有!仲有肥牛!特別推薦佢個手打鯪魚球,絕對唔係急凍嘢!👍🏻👍🏻配菜都好豐富,如果食麻辣雞煲或者烤魚,可以自己加金菇,萵筍等等!最後仲有生果 (仲要係紅肉火龍果),勁多款口味嘅雪糕 🤩🤩樣樣出品都好認真,好出色 真係跌一跌眼鏡 😎
荃灣新餐廳!冰室有得打邊爐
繁忙時間每人198,其他時間只要178

而出面有唔同嘅嘢拎
前菜,有手拍青瓜同麻辣雲耳,魚皮

特別推薦佢個手打鯪魚球,絕對唔係急凍嘢!👍🏻👍🏻
最後仲有生果 (仲要係紅肉火龍果),勁多款口味嘅雪糕 🤩🤩

樣樣出品都好認真,好出色 真係跌一跌眼鏡 😎