2020-01-08 1648 views
呢間舖頭既食材岩哂on diet 同gym buddies 去食,因爲佢既營養價值好高,以protein 同veggies為主。Fete lite ($93) 1protein + 5 veggies /sides佢既份量對我黎講超多,其實飽到食唔哂🤣。Protein 揀左鴨胸,其他配料揀左西蘭花2份、椰菜花、日本大根同埋 辣肉碎大豆,topping係芝麻紫菜。鴨胸嫩滑多汁又香口,痴住少少脂肪令到成份沙律即刻冇咁寡口😋。西蘭花同椰菜花大大棵,纖維極高,飽肚感十足。因為怕西蘭花同埋椰菜花太寡,所以就叫埋辣肉碎大豆去調一下味。大根同日本關東煮差唔多味道,煮到又林又入味😋。.雖然佢比起茶記飯係貴咗少少,不過對自己身體好啲,食得clean啲green啲健康啲都唔錯丫❤️。

佢既份量對我黎講超多,其實飽到食唔哂🤣。
西蘭花同椰菜花大大棵,纖維極高,飽肚感十足。
大根同日本關東煮差唔多味道,煮到又林又入味😋。
2020-01-07
TakeAway
$93 (Dinner)