2019-07-04
難得閒日放假,人少少可以入嚟玩返幾個鐘,每次來迪士尼,都會喺呢間度食,一來佢地方夠大,二來嘢食都吾錯,最重要係VIP有discount😍下午茶時間,冇乜人,吾洗等,地方都幾闊落。d staff 都幾細心,一見到就即刻帶我地入去 安排左張方枱比我地,方便擺bb櫈 (可能主題公園本身多小朋友所以熟哂😅)。 唔洗唸,每次來都係叫呢個,乜都有d, 再叫個蒸飯,兩個大人一個小朋友啱啱夠食!燒賣有兩粒鮮蝦,好爽好新鮮,蝦餃更加唔洗講,只是食材新鮮,已經成功左一半,可惜佢d皮有小小厚,美中不足😣叉燒酥,真係又愛又恨,一方面好鐘意佢夠鬆化,但另一方面又好唔鐘意食到成台都係😂入面d叉燒吾多,半肥瘦,都好夠味。養顏之選,燕窩蛋噠,超鐘意蘇皮,咬開一睇,佢d燕窩同蛋嘅比例幾乎1:1,蛋好滑,唔係好甜,想靚又怕肥既你,啱哂啦!