(Non-member)
2007-07-19 5 views
尋晚去飲野之前去食飯,我朋友堅持要黎茶軒,大家都無所謂所以就係度開飯;四個人要左個2人餐再另外叫了個肉燥飯;2人餐揀左:1.三杯雞,2.醉雞,3.茄子煲,4,燙青菜,5.小籠包;仲有個棷子雞湯;每人再另叫飲品;個茄子煲好油,見到成層油係面,食左一件,麻麻地;醉雞未放入口已聞到好勁既酒味,幾好食;無食三杯雞;個菜係棷菜,我唔係咁中意食~不過唔油;我同朋友share一個肉燥飯,我好中意食,因為佢有少少汁,又唔係好多肉,好味好味;我要左熱珍珠奶茶(每次食台灣野都係叫呢樣),之後有一個朋友遲黎, 佢叫左個排骨米粉,試左個排骨,好香口,好食呀~~ P.S.有個好似馬國明既waiter 幫我地落單,好搞笑,佢唔駛用筆記住架,我地叫咁多樣野都無錯到,hahaha^^