2018-12-21 664 views
一直都以為呢間店只有串燒吃,直至同事同我講係有午市套餐先走去試下,自從試過一次後就完全不能自拔,基本上每日午餐都會到這間吃。作為午市套餐有成22款其實算唔錯,不論佢味道如何,誠意可加,因為有飯同UDON等等可以簡!而且平均30-40元,價錢唔算貴啦! 我地呢班打工仔,一生一世為錢幣做奴隸好彩個套餐有面鼓湯/綠茶送既,面鼓湯唔會死咸,對於平時冇咩湯水既我係一個小確幸,仲要比埋蔥粒你睇到,真係算係咁上下。主角日式燒汁牛肉飯到左啦,青椒同洋蔥炒牛肉再配上溢出既燒汁,望落都知好味呀~青椒咬落仲係脆身,好怕放左好耐焧曬既個D咁。燒汁甜甜地,少少咸,其實真係唔錯! 香港人最鐘意汁撈飯,個汁已經係正野!

2018-12-20
$50 (Lunch)
  • 日式燒汁牛肉飯