2008-07-31 19 views
今日jupas放榜,老公等左19年終於等到做大學生,於是乎決定去食buffet賀一賀佢=]walk in,閒日都full左9成,因此我地被分配響塞外,無咩人留意到o既位-_-都好~俾我地自成一角=P由於本人唔食o既野實在太多,例如生o既野,牛肉,羊肉等等,所以每次食buffet o既選擇都唔係咁多,(亦都注定唔會回到本-_-)而會景對我黎講o既選擇已經算ok多,不過正如樓下各位咁講,都係d行貨野多,例如雞翼,炒飯,燒味呢d飽肚但價廉o既野...大致上味道都還可以唔算太突出而本人唯一回本作係燒大蝦,外皮燒得好香,但食落d肉就無咩味-v-..老公佢呢其實可以算得上回本,根據佢所講,刺身方面首推赤貝,相反活蝦就有d唔新鮮,食落有d梅,而軟殼蟹手卷入面d軟殼蟹少得好可憐點題作a4和牛就無令佢失望,牛肉好嫩,醃料好香完全帶出到牛肉o既鮮味甜品方面以cheese cake居多,而且好多都有酒味,小朋友會唔係咁o岩食.推介豆腐花,好滑好有豆味,雖然係d食到飽死都未回到本既o野..anyway,唔理好醜,食到肚爆先走,呢d就係食buffet o既樂趣
今日jupas放榜,老公等左19年終於等到做大學生
,於是乎決定去食buffet賀一賀佢=]

$400 (Dinner)
  • 和牛