2021-07-13 1067 views
從來冇諗過我會黎呢度食晏,直到我知道佢地有鴛鴦火鍋!!🤩午市一人火鍋($98) 1️⃣湯底( 4選1)重慶麻辣、山珍菌、番茄、皮蛋芫茜重慶麻辣係佢地們既招牌湯底,必點!我都知我肯定頂唔住,所以我仲點左山珍菌湯。🤣超級辣!!!🥵但係好惹味,會忍唔住一直放野食落去滾~食完之後我既嘴同胃都好慶……🔥🙃 2️⃣肉(4選1)曉宇嫩牛肉、紐西蘭精品羊肉卷、黑豚腩肉、美國安格斯優質肥牛(+$20 )揀左嫩牛。牛肉滾左好耐都好嫩。好味!!🤤 🤤主食(4選1)曉宇苕粉(薯粉)、稻庭烏冬、出前一丁、白米飯選擇左薯粉,因為佢比較唔常見。鍾意佢既嚼勁~👍🏻如果你食到好辣,你可以放落麻辣湯煮。佢會吸收好多湯,咁你就可以盡情享受麻辣湯既辣味。 4️⃣飲品(2選1)自製羅漢果茶、自製洛神花茶揀左羅漢果茶。甜甜地,帶有獨特既回甘味。我知道有啲人唔鍾意嗰種甘味,不過我唔係~😋

從來冇諗過我會黎呢度食晏,直到我知道佢地有鴛鴦火鍋!!🤩

午市一人火鍋($98)

1️⃣湯底( 4選1)
重慶麻辣、山珍菌、番茄、皮蛋芫茜

2️⃣肉(4選1)

揀左嫩牛。牛肉滾左好耐都好嫩。好味!!🤤

🤤主食(4選1)
曉宇苕粉(薯粉)、稻庭烏冬、出前一丁、白米飯

4️⃣飲品(2選1)
自製羅漢果茶、自製洛神花茶