有位好朋友真係好鍾意食burger, 可能佢都係半個鬼仔啦,次次佢一知道有新burger 試, 就會叫埋我去食。 今次我地專誠黎到IFC食佢所謂"聽講好正既BURGER"!黎到餐廳所有waiter/ waitress都係年青既外國人, 感覺上好西化,好有活力, order食物係自助形式既, 自己排隊買,之後waiter / waitress 會送上我地個位。 一場黎到更係要試最出名既 Le Bartholomé 啦,叫要叫combo試埋薯條啦, 係指定動作!位位$175一D都唔平架。試試薯條先, 林既。。。點解呀?unbelievable 個樣明明好似已經番炸過好金黃,我真係好失望。唯一好既係佢每張台上都有一支ketchup, 如果要Mayonnaise 可以問店員要幾包。再試試個burger, 嘩。。。好多香草味呀,成個醬汁都好重香草味,仲要係印度菜果種好濃烈既味. 我個人唔係太喜歡。 所以唔會再黎

位位$175一D都唔平架。

所以唔會再黎
combo
2015-05-01
$175 (Lunch)