2018-01-20
琴日放工約左個friend食飯 本身就諗住係旺角食可以多啲野揀 點知佢要ot 咁唯有去上水 佢返工個到附近食啦 其實上水真係唔知食咩好 只係知道多藥房同行李箱 最後我地上左openrice睇 揀左佢嘅首位 漁匠我地七點九去到 去到已經要等位 等左兩張枱就到我地 我地入到去就叫左鰻魚炒飯 三文魚壽司 劍魚腩壽司 帆立貝壽司 玉子壽司 日式餃子同埋鐵板牛油焗帶子 我地都係第一次食 點知食完我地都話下次要再黎 個鰻魚炒飯好大碗 而且竟然足料到差唔多每一餤都有饅魚 佢每粒饅魚都有手指尾第一節咁大 唔會食完都唔知自己食左 仲有個餃子 佢一碟有六隻 佢個皮真係好薄 好耐冇食過我覺得肉多過粉嘅餃子 不得不提壽司 佢塊玉子好長好特別 係自家製嘅 雖然唔知裏面有咩 但係係幾好食 佢三文魚唔會切得太厚太硬 好好食 有啲入口即溶 個帶子就普通 係多炸蒜 幾香口 整體黎講 值得推介 同埋我地兩個埋單都只係每人百幾蚊 都幾扺食
我地七點九去到 去到已經要等位 等左兩張枱就到我地 我地入到去就叫左鰻魚炒飯 三文魚壽司 劍魚腩壽司 帆立貝壽司 玉子壽司 日式餃子同埋鐵板牛油焗帶子 我地都係第一次食 點知食完我地都話下次要再黎 個鰻魚炒飯好大碗 而且竟然足料到差唔多每一餤都有饅魚 佢每粒饅魚都有手指尾第一節咁大 唔會食完都唔知自己食左 仲有個餃子 佢一碟有六隻 佢個皮真係好薄 好耐冇食過我覺得肉多過粉嘅餃子 不得不提 壽司 佢塊玉子好長好特別 係自家製嘅 雖然唔知裏面有咩 但係係幾好食 佢三文魚唔會切得太厚太硬 好好食 有啲入口即溶 個帶子就普通 係多炸蒜 幾香口 整體黎講 值得推介 同埋我地兩個埋單都只係每人百幾蚊 都幾扺食