2018-06-20 714 views
繼上兩個星期去過朗豪坊食過一次,我今次帶媽媽去試太古果間~  環境當然完全唔同,比較靜,又有好多小朋友書、顏色紙及顏色筆比小朋友邊睇邊食。今次我地叫2個sets…………… 不過食完有點後悔,太多了。叫左一個是日餐– 忌廉雞湯,主菜 - 是日pizza – 辣肉腸pizza; 另一個,南瓜甜薯湯售罄,上次又試過忌廉湯,所以今次試意粉雜菜湯,主菜 – 焗千層麵。另外,我都係叫左ice mocha。忌廉雞湯 - 味道一般,如果鐘意清清地都唔錯既選擇。辣肉腸Pizza – 都係好大塊,腸都有好多片,不過我比較喜歡芝士蕃茄多D。意粉雜菜湯 – 粉有好多,菜都好多,偏向”杰”,如果鐘意飲雜菜湯既人應該會幾欣賞。焗千層麵 – 拎過黎既時候,側邊仲係”怦怦怦”,焗得好徹底,好熱。其實真係幾好味,不過我同阿媽都唔係好鐘意食肉醬,略嫌多左少少醬,但係味道真係唔錯。Ice mocha – 同朗豪坊飲一樣,無咩分店既差距,正~ 成餐最敗北係個伴湯餐包,好似發水包咁…………. 難食…………. 朗豪坊好好多,可能無存放咁耐.. 哈.. 不過兩個人食兩個餐真係會太飽,下次如果我再食,我會叫一個set加件蛋糕同埋小食

忌廉雞湯 - 味道一般,如果鐘意清清地都唔錯既選擇。

不過兩個人食兩個餐真係會太飽,下次如果我再食,我會叫一個set加件蛋糕同埋小食就ok!!
2018-06-02
$88 (Dinner)