2007-09-06
我是第一次慕名而去,但忘了先在此check一下,結果一肚子氣。這次我們有兩個人,星期一中午12:33到。佢地開12:30,客人加埋我地都唔夠十人,但係壽司司傅都見有四五個,侍應都有幾個,應該無問題吧... ...但係,就好似早幾篇食評咁講,d侍應係叫唔郁ge。算啦,因為我地坐吧枱。但係因為我同伴要走wasabi,所以要order。初幫我地落單ge係一個妹妹仔,我地叫咗一碟京葱吞拿魚、3碟三文魚同一碟玉子,全部都只係要求走wahshi咁簡單啫。結果係,吞拿魚係五分鐘後出現,然後成十五分鐘都未見其他嘢,就叫個穿得好似高級啲ge跟單,已再聲明要求係走wasabi。今次係3分鐘都唔洗就拎咗三碟三文魚壽司過嚟,佢仲複一次係走wasabi。我同伴先吃了一件,便發覺還有wasabi味,便看看另一件,仍然有!而我的一碟亦發現還有「綠色」,便召來那幫我們追單的投訴,他還不情不願的收回,連對不起也沒一句。今次又要差不多十分鐘才有,而那碟玉子始終沒有出現,我們也不追了。結果,原本預算三四百塊的一餐,便只要一百五十左右便完了,另加一肚氣。很疑惑,爆場時他們怎辦?
很疑惑,爆場時他們怎辦?