2020-05-03 70 views
去天水圍做嘢,聽朋友講呢度開咗間居酒屋🏮,雖然係屋邨商場,但係食物質素價錢都可以,所以做完嘢之後就去呢間屋邨嘅居酒屋醫肚。入咗去之後發覺都乾淨企理,同埋六點幾已經差唔多坐滿晒人,睇嚟應該口啤好好先至會喺疫症時間都咁早爆滿。坐低之後侍應就比左個口罩套我,夠細心。叫左芝士年糕($39)同埋限量嘅鹽燒三文魚鮫($66),落完order冇耐就聽到話賣晒鹽燒三文魚鮫,好彩早左落order呢款限量嘢!芝士年糕熱辣辣上枱,年榚表面燒到脆卜卜,咬落去外脆內軟,仲有好多熱辣辣嘅芝士喺裡面,正!跟住冇幾耐個鹽燒三文魚鮫就上枱,份量唔多,但勝在熱辣辣,咬入口嗰啲充滿三文魚嘅omega 3又滑溜嘅三文魚油充滿口腔,好野味。