由於已經book左枱,所以等左一陣就入到去~ 原本想叫個黑毛叉燒食,估唔到七點咁早已經賣曬冇得食~ 咁惟有叫另一個孖寶套餐先,有豉油王煎花竹蝦&海皇乾撈粉絲煲~ 蝦雖然得四隻,但佢既外型係加大碼,第一次食咁大隻蝦,蝦都幾鮮,而且夠入味,真係唔錯~ 而粉絲煲個樣雖然平平無奇,但食落去覺得d粉絲好乾身且夠入味,出乎意料之外好食~ 之後叫多左個金粟大魚塊&者者生菜煲,金粟魚塊d魚好有鮮味,而且d炸粉夠薄,食落口唔會覺得太膩,配埋粟米汁更加好食,值得推介~ 而個生菜煲則令人失望,者者菜煲應該係好香口,而且溫度比較熱,但食落口只覺得少少暖,感覺未整好已經匆忙上枱,同食沙律既唐生菜唔係差太遠~ 總括來講,食物都算唔錯,但服務及環境只算一般~
總括來講,食物都算唔錯,但服務及環境只算一般~
2016-07-24
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$140 (Dinner)
  • 金粟大魚塊