2014-10-11
剛開業時, 與友人品嚐過出色的薄餅時隔差不多一年, 今次與好姊妹慶祝生日, 我再次挑選 ASSAGGIO預早訂位, 安排了座四人卡位!贈送麵包我們三人先到, 所以每款麵包得三塊...配上橄欖油, 醋!香草包 - 包邊香脆而內軟綿綿! 薄脆片 - 脆口似粟米片! 麵包 - 我沒有食! 友人話: 好味鮮茄蟹肉意大利幼麵 $128蟹肉鮮甜, 配番茄香草汁, 好味意大利肉腸, 鮮水牛芝士, 蘑菇, 番茄醬 $148薄餅夠脆夠薄, 加上水牛芝士濃濃香味, 配上意大利肉腸, 蘑菇切粒...多重味道, 水準之作意式烤豬排 $178只有一塊豬排, 份量偏細; 幸好豬排肉腍, 配上薯角, 蘑菇粒!不錯特別要求加上生日字句! 服務員送上還附送一句: HAPPY BIRTHDAY! 貼心服務令到生日主角非常開心!榛子蛋糕配意式沙巴翁 $68榛子蛋糕夠鬆軟, 香濃朱古力雪糕, 意式沙巴翁醬-味道似咖啡甜酒!味道出奇的夾意式奶凍配栗子, 朱古力及甜杮 $68奶凍香滑, 內有栗子粒, 配上三角型朱古力薄脆及朱古力雪糕!ASSAGGIO 總結: 一定要試!
時隔差不多一年, 今次與好姊妹慶祝生日, 我再次挑選 ASSAGGIO 預早訂位, 安排了座四人卡位! 贈送麵包
我們三人先到, 所以每款麵包得三塊... 配上橄欖油, 醋!
香草包 - 包邊香脆而內軟綿綿!
薄脆片 - 脆口似粟米片!
麵包 - 我沒有食! 友人話: 好味 鮮茄蟹肉意大利幼麵 $128
蟹肉鮮甜, 配番茄香草汁, 好味 意大利肉腸, 鮮水牛芝士, 蘑菇, 番茄醬 $148
多重味道, 水準之作 意式烤豬排 $178
不錯 特別要求加上生日字句!
令到生日主角非常開心! 榛子蛋糕配意式沙巴翁 $68
味道出奇的夾 意式奶凍配栗子, 朱古力及甜杮 $68
ASSAGGIO 總結: 一定要試!