之前試過SP Flower 係尖沙嘴嘅分店,好滿意佢地嘅食物同服務,只可惜週末去要限時90分鐘,坐唔耐。今次試下太古新店,可能位置比較入,唔當眼,所以2點幾walk-in都有好多位,員工無話限時,仲有lunch set tim😊我同朋友都叫咗雞扒,分別係配waffle同包,兩款都好味!沙律菜配日式芝麻醬,每片菜都均勻沾上醬汁,唔需要自己撈。跟餐有南瓜湯同咖啡、玫瑰薄荷茶等等餐飲,要轉整壺茶可以加$30。我地兩個人,入去時無咩人,員工好好咁畀我地坐最入面嘅四人檯,只係如果多人,要轉返檯。最後一直坐到夠都唔使轉檯,好舒服呀!😇最入面嘅位置充滿空間感,朋友話有家嘅感覺。

雞扒三文治

雞扒窩夫

最入面嘅位置充滿空間感,朋友話有家嘅感覺。
1927 views

雞扒三文治