2024-10-15
近排食得豐富咗😅午餐想食返啲沙律比較輕便😛今日嚟到呢間餐廳嘅沙律好有心思❤️唔同嘅菜式賣相吸引得來又有好營養📷通知仲有唔同咖啡同飲品嘅選擇🌈喺方便同健康嘅好選擇🤪⭐️ Anti-aging 🥘⭐️ Immune Boost 🇰🇷⭐️ Heart Guardian ❤️🩹薯粉蓮藕沙律帶麻油香同埋QQ既口感🥔韓式牛肉椰菜花沙律帶微辣既口感🌶️唔會太Dry好易接受🤩雞胸沙律又好嫩滑有豐富嘅蛋白質🍗⭐️ Spice It Up 🍝⭐️ Brain Twister 🧠 ⭐️ Heart Beet 🦆番薯球藜麥嘅配搭就比較清新帶清甜嘅味道🍠羽衣甘藍同埋紅菜頭嘅營養度都好高🥬香辣雞肉通粉沙律就比較刺激整體唔會單調😚⭐️ Banana Walnut Muffin 🍌入口鬆軟甜度又唔係太高🧁仲有粒粒核桃嘅口感🥜作為飯後甜點都不錯⭐️ Quinoa Kale Frittata 🍳西班牙嘅薯仔蛋餅係我好鍾意嘅Comfort Food 🇪🇸 配上Quinoa 既配搭好健康🍀⭐️ Miso Quinoa Pumpkin Soup 🎃南瓜味濃郁又有味噌嘅點綴🧡整體口味好有層次⭐️ Hojicha Choco-coco Latte 🥥焙茶
⭐️ Anti-aging 🥘
⭐️ Immune Boost 🇰🇷