2024-02-05 121 views
好多人都中意食泰國野,而我地8點幾先黎到呢邊,見到有呢間仲開緊,我地入到去果時,老闆都好熱情咁招呼我地我地驚阻人收鋪,所以好快咁叫左個套餐,有生菜包,有條魚,因為我地唔食辣,所以同老闆娘講完仲轉左個豬頸肉做小食食完個小食之後,就上左個生菜包,都好大份好多肉碎同一大份生菜,佢整係做左個小辣比我地,所以都好惹味,同生菜嘅香脆幾夾個烏頭上到黎,佢有個爐係下面一直興住,等佢唔會凍,另外,佢會放好多粉絲係上面,切左一段段,等你可以好方面咁夾出黎係我地食食下果時,老闆見我地食得慢,所以拎多左個湯比我地,如果乾水可以加上去,非常之夠貼心呢間相對冇咁重香料,會比較淡口,如果中意冇咁濃味嘅可以黎試下