2010-06-23 3 views
無影相~今次用左兩張$6 蚊的 "夠賣券"食cone 一個味要左藍草莓芝士蛋糕味, 另一個要熱情果,整體來說佢d雪糕比夠煙"孕", 咬落去的時候感覺好特別, 有d實在ge感覺!同埋佢個cone, 係超脆, 好有牛油味, 勁好食藍草莓芝士蛋糕果個味道好好味, 同食緊真蛋糕一樣, 食完仲覺得有d飽添~熱情果果個味道, 第一啖食落去係超酸之後食食下就覺得好正喇, 感覺好fresh!順帶一提是, 佢的雪糕不是 "球型", 係一個圓形梯柱體的,雖然佢正價同haagen dazs的單球cone都係差唔多價錢!不過唔計佢品牌, 我會選擇食呢間Gelare,一來大杯d, 二來味道無咁單調,三來我鐘意"咬"d雪糕有煙"孕"感覺!座位方面, 由於佢o係商場近門口, 好多等人的人, 又近馬路, 好嘈,而且冷氣一定無咁涼啦!
無影相~
今次用左兩張$6 蚊的 "夠賣券"食cone

一個味要左藍草莓芝士蛋糕味, 另一個要熱情果,

同埋佢個cone, 係超脆, 好有牛油味, 勁好食

藍草莓芝士蛋糕果個味道好好味, 同食緊真蛋糕一樣,
食完仲覺得有d飽添~

熱情果果個味道, 第一啖食落去係超酸

之後食食下就覺得好正喇, 感覺好fresh!

不過唔計佢品牌, 我會選擇食呢間Gelare,

而且冷氣一定無咁涼啦!
2010-06-21
$6 (Other)