2023-10-16 76 views
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯日本尊貴和牛燒肉放題 食到飽2小時放題有三款放題套餐選擇 價錢有三種選擇$298 $348$458而我就選擇咗最貴嗰種,尊貴和牛放題120分鐘 $458,可以任食多款部位嘅A5,A4和牛!當中包括熊本黑毛和牛牛肩胛,牛頸脊,牛五花,牛舌,牛小排,飛驒和牛刺身等等,每一種牛嘅油花同埋質感都唔同,可以食均和牛嘅不同部位。依家只需要四人同行選擇專櫃日本和牛放題,兩日前預訂就可以得到北海道花咲蟹直送牛川,優惠至到10月 31號!口感真係非常之特別,清甜之餘口感非常之清爽刺身拼盤有三文魚腩、大大粒帶子、八爪魚、北寄貝、吞拿魚、泰式生蝦,生蠔等等海鮮拼盤有鮮牛油帶子,牛油大蝦,蠔同鵪鶉蛋甲羅燒帶子🫧大大隻,脹卜卜!甲羅燒🦀,蟹風味非常鮮甜生蠔🦪連殼燒,夠晒新鮮,鮮味十足辣大蒜焗生蠔蒜蓉燒生蠔味道好夾,蠔肉鮮美除此之外,重有豚肉、雞肉、刺生,炸物、野菜、前菜、一品料理。任飲無酒精飲品,手工冷泡茶及罐裝啤酒。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯牛川日

日本尊貴和牛燒肉放題 食到飽

2小時放題
有三款放題套餐選擇
價錢有三種選擇

口感真係非常之特別,清甜之餘口感非常之清爽

刺身拼盤

海鮮拼盤
有鮮牛油帶子,牛油大蝦,蠔同鵪鶉蛋甲羅燒
帶子🫧大大隻,脹卜卜!
甲羅燒🦀,蟹風味非常鮮甜
生蠔🦪連殼燒,夠晒新鮮,鮮味十足

辣大蒜焗生蠔
蒜蓉燒生蠔味道好夾,蠔肉鮮美

任飲無酒精飲品,手工冷泡茶及罐裝啤酒。

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

牛川日本和牛專門店 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓