2021-04-13 951 views
餐廳外觀似家庭式餐廳 ,仔細睇餐牌先知佢係提供多款平時唔常見部位嘅牛扒專門店,旁邊窗口係可以購買多款生肉嘅櫃枱。老實講,唔係店員出嚟介紹,真係以為剩係賣漢堡包😂因為啲牛扒名稱..我真係唔係好識😅每款牛扒嘅價錢都係以佢重量計算,好似街市買餸咁,食幾多買幾多,店員好有耐性咁每款介紹,我哋唔識揀,會問我哋喜好..鍾意厚定薄/牛味重唔重/脂肪多啲軟腍啲/脂肪少啲/口感 之類俾意見我哋,好專業👍🏻解釋得好清晰我覺得最特別係佢哋會攞塊牛扒埋嚟俾我哋睇下咩樣,切咗幾重,係其他餐廳食牛扒真係冇咁嘅體驗見到煮之前嘅樣,可能係我孤陋寡聞😂呢個服務真係好正芝士牛肉漢堡可以要求成數,力證係靚牛肉咁話😂粗薯條好大份,個茄汁同bbq醬真係好好食,仲可以買走,不過保存期得1個月,真係有啲卻步驚食唔晒食過三文魚同吞拿魚他他,但真係未試過牛肉他他,完全唔腥,味道帶酸辣,幾開胃洛神花茶都好好飲,酸甜解渴店員話呢度主要係賣草飼牛肉同好多自家製嘅產品,連醬汁都係自家製,真係要讚好有heart 👍🏻呢餐好飽,試唔到佢嘅「自家製」甜品餐廳好細間,今次好彩有卡位坐得舒服啲,而且服務好好,店員都好好傾😂價錢上未至於去到物超所值,但性

芝士牛肉漢堡可以要求成數,力證係靚牛肉咁話😂
芝士牛肉漢堡

牛肉他他

洛神花茶都好好飲,酸甜解渴
洛神花茶

呢餐好飽,試唔到佢嘅「自家製」甜品
價錢上未至於去到物超所值,但性價比高,呢間小店值得支持下,如果佢哋有埋意粉之類嘅主菜就更錦上添花啦..
$200 (Dinner)
芝士牛肉漢堡
牛肉他他