2022-10-10 745 views
🍱自由薈Freedom Food🍱最近疫情開始慢慢變好 就叫左幾個屋企人上黎屋企開party🙈今次order左自由薈 @freedomfooom 既到會美食 佢地既款式多類 唔同國家既美食都有 全港送貨 人均$100左右就食到好飽 在家坐定定就可以享受美食💓我地當日6點美食準時到達 一個大紙箱 裏面有保溫袋、暖包 仲有足夠既餐具🙌🏻打開既時候仲系暖暖地!每碟既份量仲要好足 完全唔怕食唔飽!🔸北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花🔸呢款足足有2磅 一定食得飽😂 烏冬炒得香口 咸味適中 比較濕潤 面層配以超級多嘅木魚花 裏面有足夠既帆立貝同野菌 有厚度 新鮮彈牙!🔸泰式酸辣無骨鳳爪🔸屋企人推介呢款!酸辣味好充足 辣味既程度我地都接受到👍🏻 呢款冷盤好開胃 鳳爪好爽口 無骨食落啖啖肉 好滿足!🔸泰式原隻豬手配秘製汁🔸原隻豬手份量真鳳好驚人 豬皮有豐富嘅骨膠原 嫩滑彈牙 炆得好淋好入味 叫到會都可以叫到泰式嘅豬手😂👍🏻真係好有驚喜!🔸泰式蔗蝦拼百花蟹配甜辣雞醬🔸小朋友最鍾意食香口野 一份有12件 蔗蝦香甜啖啖都係肉 百花蟹鉗唔粉 配埋泰式辣醬好惹味!🔸日式炸蟹餅🔸金黃可口 彈牙惹味 份量十足👍🏻🔸黑松
🍱自由薈Freedom Food🍱

🔸北海道帆立貝野菌炒烏冬配木魚花🔸

🔸泰式酸辣無骨鳳爪🔸

🔸泰式原隻豬手配秘製汁🔸

🔸泰式蔗蝦拼百花蟹配甜辣雞醬🔸

🔸日式炸蟹餅🔸
金黃可口 彈牙惹味 份量十足👍🏻

🔸黑松露燒汁五花豚肉串🔸
見到佢哋推薦就叫咗 食落比較肥😍黑松露汁好香 估唔到配埋豚肉都咁夾!

🔸軟殼蟹沙律🔸
食返啲好健康嘅嘢 沙律會配埋麻醬 味道清爽新鮮 軟殼蟹啖啖肉 炸得好香脆惹味 好抵食🙌🏻

🔸天然糖香芒布甸🔸
一定要叫返個甜品😍我哋叫咗呢個香芒布甸 識落口唔似人哋嗰啲死甜 一份有16件 每件都係獨立包裝 香滑得泥芒果味好出 細細杯好滿足🙌🏻

#到會 #抗疫套餐 #到會美食 #foodie #foodiehk #上門美食 #ig小店 #ig網店 #到會推介 #派對美食 #公司活動 #船p #外賣到會 #到會服務 #家庭聚會 #聚會 #自由薈 #partyfood #freedomfooom
2022-10-02
Delivery