2023-06-07 169 views
之前冬天黎過呢度食過花膠雞米線覺得幾好食,今日放假就同隊友黎食佢個招牌菜酸菜魚,呢度地方闊落,裝修落過心機,屋村商場黎講佢都幾落本。食物方面除左招牌既酸菜魚之外,仲有炒飯同港人最喜愛既火鍋,而我地今次叫左兩款唔同辣度既一人份系列同兩杯特色飲品。份量都幾多,完全唔驚唔夠飽。青花椒酸菜鱸魚薯粉-每個一人份可以免費揀兩款菜,呢個我揀左娃娃菜同萵筍,啲菜索晒啲湯汁入晒味,香辣惹味,鱸魚好滑好好味,薯粉彈牙得黎唔會咬唔爛。老壇酸菜牛肉米線-而呢個我地就揀左大豆牙同金針菇,份量都幾多,有好多金針菇,成碗都係餸,驚辣嘅可以唔食辣都得㗎!菠蘿梳打特飲/鹹檸七-食完辣嘢,飲返杯凍飲,消暑又解辣。

菠蘿梳打特飲/鹹檸七-食完辣嘢,飲返杯凍飲,消暑又解辣。
2023-06-06
Type of Meal