2020-12-27
行過見到呢間日式餐廳外賣好抵,刺身同壽司做緊外賣半價,而其他食物就係八折咁抵,即刻打比阿媽叫佢唔好煮飯,今晚我負責行入舖頭見到選擇都唔少🤩有沙律,壽司、刺身、便當等等,折完之後抵到一個極點!(以下全部都係折後價)三文魚刺身 $29赤蝦刺身 $29完全估唔到29蚊就可以分別買到四塊咁厚既三文魚刺身同埋兩個咁大既赤蝦咯刺身好新鮮仲淡淡肉,抵呀!牛油果軟殼蟹沙律$54幾時都覺得牛油果沙律都係最好食既,creamy既牛油果加上酥脆既軟殼蟹,口感衝擊力十足芝麻雞翼$40外皮香脆,內裏仲有汁,就算外賣都冇影響質素壽司方面都係好抵食!每件都好大方厚切,每件都好鮮甜,最推薦係帶子壽司同甜蝦壽司,鮮甜得黎又肥美,好好食呀(二件)甜蝦壽司$24、火炙左口魚壽司$22、帶子壽司$22、劍魚腩壽司$16(一件)吞拿魚腩壽司$24、鵝肝壽司$34阿媽大讚抵食又好味,叫我下個禮拜再去買窩🤣
(以下全部都係折後價)
三文魚刺身 $29
赤蝦刺身 $29
牛油果軟殼蟹沙律$54
芝麻雞翼$40
外皮香脆,內裏仲有汁,就算外賣都冇影響質素
(一件)吞拿魚腩壽司$24、鵝肝壽司$34
阿媽大讚抵食又好味,叫我下個禮拜再去買窩🤣