今日完成左個大project緊係要食番餐好既慰勞下自己😋經過見到個招牌同樓梯好奇心驅使下就上網search下咦~幾岩我食喎🤓咁就入去試下-櫻 - 澳洲龍蝦set🦞$698見到menu寫最高級別飲食體驗緊係要試下啦set有:北寄貝、珍寶赤蝦、三文魚、日本珍鯛、北海道帆立貝、鹿兒島油甘魚腩、鮮活赤貝、南非鮮活鮑魚、日本野生中拖羅、澳洲龍蝦刺身🦞澳洲龍蝦刺身:龍蝦肉質最飽滿鮮甜細緻、鮮味十足,口感有彈性🦐珍寶赤蝦:真係好巨形又彈牙🐠油甘魚腩:油分甘香肥美🐟鮑魚夠鮮嫩 口感爽滑,食起上黎全唔廢勁🐠日本野生中拖羅:唔洗多講,淨係上碟見到嫩粉紅就知有幾正,油脂分佈得好靚,入口即溶成個set既感覺全部都係極享受同滿足🤤🍢極上牛舌芯 $48富有彈性又軟嫩多汁燒得好好, 唔會好乾身🦀自家製日本芝士松葉蟹蓋 (2件) $138鮮甜蟹肉配埋濃厚芝士非常滋味🍄原隻大蘑菇$48芝士大蘑菇, 好香好juicy🍶Suishin清酒具有獨特的香味,口感柔滑香醇易入口💬呢個價錢食到咁高質食材刺身盛水準都幾高擺盤都好精緻睇得出師傅好用心
今日完成左個大project

櫻 - 澳洲龍蝦set🦞$698
見到menu寫最高級別飲食體驗緊係要試下啦

🦐珍寶赤蝦:真係好巨形又彈牙
🐠油甘魚腩:油分甘香肥美
🐟鮑魚夠鮮嫩 口感爽滑,食起上黎全唔廢勁

成個set既感覺全部都係極享受同滿足🤤

🍢極上牛舌芯 $48
富有彈性又軟嫩多汁
燒得好好, 唔會好乾身

🦀自家製日本芝士松葉蟹蓋 (2件) $138
鮮甜蟹肉配埋濃厚芝士
非常滋味

🍄原隻大蘑菇$48
芝士大蘑菇, 好香好juicy

🍶Suishin清酒
具有獨特的香味,口感柔滑
香醇易入口

💬呢個價錢食到咁高質食材
刺身盛水準都幾高
擺盤都好精緻
睇得出師傅好用心
2023-02-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner